El Mossén Grau s’obrirà de nou al trànsit la pròxima setmana

Les obres de millora i adequació del carrer Mossén Grau estan arribant a la seua fi amb els treballs d’asfaltat amb paviment imprés i pintura. La renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram està totalment finalitzada amb la millora de les infraestructures hidràuliques per al subministrament d’aigua potable als habitatges i la substitució del col·lector de sanejament. A mitjans de la setmana vinent, este carrer s’obrirà de nou al trànsit rodat.

Cal recordar que per tal de millorar la mobilitat d’este carrer, s’han eliminat les voreres i s’ha donat un pendent lateral des de les façanes cap al centre de la calçada. A més, es delimitaran les zones per als vianants del carrer, mitjançant una coloració diferent de la plataforma única.

Estes obres no han suposat cap despesa per a les arques municipals i seran el banc de proves de la pròxima reparació del paviment del carrer Benito Pérez Galdos. El regidor de serveis urbans, Fernando Pascual, explicava que el paviment que es posa esta setmana al carrer Mossén Grau és el que es posarà al carrer Pérez Galdos, per a garantir la durabilitat.

Deixa un comentari