El MUMA es prepara per a rebre turistes

El Museu Municipal d’Alzira es prepara per a rebre visitants amb l’arribada de la fase 1 a la nostra ciutat. I és que l’equip del MUMA ha utilitzat el patrimoni de la ciutat per a conscienciar la ciutadania de la precaució higiènica. Així doncs, els personatges dels quadres del pintor alzireny Teodoro Andreu i les escultures de la ciutat ja s’han col·locat la seua mascareta digital per a rebre la ciutadania. Esta iniciativa s’emmarca també dins de les activitats programades per al mes dels museus que finalitzarà el pròxim 18 de maig.

El museu podrà rebre visites en la fase 1 però amb un aforament limitat a 15 persones per planta. Fins eixe moment, els alzirenys poden visionar al facebook del MUMA totes les imatges que la Regidoria de Patrimoni vaja incorporant al catàleg de quadres amb mascareta.

D’altra banda, Peke Turisme també trasllada la seua programació a les xarxes socials. A través del Facebook “Alzira Turismo”, els xiquets podran descarregar-se en les pròximes setmanes passatemps, sopes de lletres i encreuats amb què descobriran llocs i personatges emblemàtics de la nostra ciutat. Escoltem la regidora de Turisme, Isabel Aguilar, en l’entrevista mantinguda este matí a El dia per davant.

Ir a descargar 

Deixa un comentari