El MUMA inaugura l’exposició “Paisatges Immediats” d’art contemporari valencià

Hui s’ha inaugurat al MUMA l’exposició “Paisatges Immediats”. La mostra s’ha realitzat amb la col•laboració del Consorci de Museus i la Conselleria de Cultura i totes les obres formen part del fons d’art contemporani de la Generalitat Valenciana. L’exposició es podrà visitar fins al 28 d’agost.
Es tracta de la segona part del cicle expositiu d’Art Contemporani de la Generalitat. En esta ocasió es podran vore obres de huit artistes valencians com Ana Sansano, Pilar Beltrán o Vicente Tirado del Olmo entre d’altres. Totes les obres tenen com a fil conductor els paisatges, alguns més bucòlics com una muntanya, altres més opressius com una estància a la presó o més comuns com el que es veu per la finestra d’un tren. Agustí Ferrer, director del MUMA, ha destacat que la mostra fa una reflexió sobre el que ens envolta.
Totes les obres pertanyen al fons d’Art Contemporani de la Generalitat, que ha comprat obra artística d’artistes valencians des del 2017, amb una inversió de més d’una milió d’euros en total. Sobre les obres d’este fons José Luis Pérez Pont, director del Consorci de Museus, ha remarcat la diversitat dels artistes.

Deixa un comentari