El MUMA incorpora un medalló commemoratiu del pintor Teodoro Andreu i elements de mobiliari antic
Estes peces han estat donades per l’artista alzireny Jordi Benavent i per la familia La Huerta-Talens

Estes peces, que s’afegixen al fons museístic del MUMA, han estat donades per l’artista alzireny Jordi Benavent i per la familia La Huerta-Talens. Segons han afirmat des de la Regidoria de Patrimoni Cultural, es mostraran en les sales temporals o permanents, així com en la Casa d’Alós.

La placa commemorativa de Teodoro Andreu estava prevista per a l’any passat, quan es celebrava l’efemèride del naixement del pintor, però s’ha vist retardada fins ara degut a la pandèmia. Es tracta d’un medalló que reproduix una imatge del pintor i que s’ha col·locat en la sala permanent dedicada al pintor.

Pel que fa als elements de mobiliari donats per la familia La Huerta-Talens, es troben, entre altres coses, un telèfon antic de paret i uno de taula, un taulell que indica el nivell de la Pantanada del 82, una escriptura notarial del segle XIX, un joc d’escriptori de taula de cuir repujat i un conjunt de peces d’espart. Tot, segons ha afirmat la regidora, en un magnífic estat de conservació. Aguilar ha expressat el seu agraïment als donants d’estes peces i ha assenyalat que, algunes d’elles, ja s’han incorporat a la mostra de la Casa Alós. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari