El Mundial de Pilota ocupa l’agenda de la nostra ciutat
Demà, la Selecció Valenciana de Pilota estrenarà els nous frontons al Venècia i dissabte, es jugaran diverses partides al Trinquet Municipal

La Selecció Valenciana de Pilota inaugurarà demà el frontons valencians a la nostra ciutat. La remodelació d’estos Frontons al recinte esportiu de Venècia suposarà un fort impuls per a la pilota valenciana a Alzira.

Demà a les cinc de la vesprada tindrà lloc la inauguració dels frontons valencians després d’haver-se remodelat i adequat. La Selecció Valenciana serà la primera a utilitzar estes instal·lacions per al primer entrenament del Mundial de Pilota. Una activitat que suposa l’avantsala de la cerimònia d’inauguració del Mundial, el dilluns 27 de març al Trinquet Municipal.

D’altra banda, este dissabte a les 16 hores, el Trinquet Municipal d’Alzira acull un acte obert al públic amb motiu del X Mundial de Pilota. Es presentarà el material didàctic ‘Parlem de pilota’, a càrrec de la diputada de Normalització Lingüística Dolors Gimeno, així com la campanya ‘El valencià dona molt de joc’ de la regidoria de Cultura, de la mà d’Alfred Aranda. Finalment, el president del Club de Pilota Valenciana d’Alzira, Eduardo López, presentarà les partides que es jugaran en acabar l’acte.

Deixa un comentari