El Nadal Jove organitzat pel CIJ comença esta vesprada amb un taller de cuina

El Nadal Jove 2022 s’inaugura esta vesprada amb un taller de cuina que ja compta amb prop d’una vintena de persones inscrites. Es tracta d’una iniciativa del Centre d’Informació Juvenil amb el suport de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira.

Esta vesprada de 18 a 20 hores, a la Casa de la Cultura, tindrà lloc un taller de cuina en què un xef ensenyarà els participants a preparar menjars saludables per a emportar. I demà a la mateixa hora, es farà el taller ‘Fes el teu collage’ per a desenvolupar la creativitat. Finalment, el 4 de gener, hi haurà un taller de jocs de taula. A banda dels tallers, el CIJ ha organitzat dos eixides de 9:30 a 13:30 hores.

El dijous 29 de desembre, hi haurà una eixida a Fun On Ice, una pista de patinatge de Quart de Poblet. I el dimarts 3 de gener, al rocòdrom d’Alzira Gaia Climb. Les persones interessades poden consultar el preu en el CIJ, que cobrix el transport i els monitors. L’objectiu és oferir alternatives d’oci a la joventut alzirenya durant les festes nadalenques.

D’altra banda, en el marc dels tallers de nadal per a xiquetes i xiquetes organitzats pel Centre d’Informació Juvenil a la Casa de la Cultura, este matí han tingut lloc les Trobades Culturals del projecte europeu O-CITY, amb el suport de la Diputació de València.

Es tracta d’una iniciativa de digitalització del patrimoni que rep fons europeus. En esta ocasió, l’objectiu ha sigut acostar el patrimoni valencià als més menuts. A través de jocs cooperatius i manualitats, s’explica als xiquets i xiquetes què són les comarques i s’anima a pensar sobre la cultura i els nostres monuments, pobles i ciutats.

Deixa un comentari