El Nanofest torna als carrers d’Alzira amb una edició dins de la normalitat

El Nanofest torna enguany al parc de l’Alquenència en una edició totalment dins de la normalitat, i per tant oberta a tot el públic i sense aforaments. El festival de música per a la família comptarà amb les actuacions de Dani Miquel, Canta Canalla, La factoria de sons i Scura produccions a l’escenari principal i una multitud d’activitats durant tota la jornada, de deu i mitja a set de la vesprada.
Tallers diversos, multiaventura, contacontes, el campament indi, els jocs tradicionals i una minifireta del llibre completen un seguit d’activitats per a que disfruten els més menuts acompanyats de les seues famílies. A més estarà la zona per als menuts d’0 a 4 anys amb diversos contacontes. Amb esta edició es recupera la normalitat i s’obri el Nanofest a diverses entitats de la ciutat, i per això es comptarà amb la participació d’associacions com Cepaim, Adafir, La Cua, La Nostra Veu i també hi haurà una minifireta del llibre infantil.
Alzira espera recuperar l’esperit del Nanofest que l’any passat va presentar la seua versió més restrictiva amb aforaments limitats. Enguany, l’Ajuntament espera recuperar l’afluència d’altres anys o inclús superar les tres mil persones, donat que és un festival referència per als menuts a la comarca.
Enguany, el festival continuarà sent gratüit i fidel al seu esperit, ser un lloc on hi ha gent de totes les generacions per a passar-ho la mar de bé. Amb este objectiu, la mascota del festival, Dril el cocodril serà el protagonista d’una versió del joc de l’oca, que es posarà a la venda a un preu simbòlic de dos euros i que farà un recorregut per Alzira jugant.

Deixa un comentari