El nou ecoparc d’Alzira tindrà una superfície de 4.000 metres quadrats i s’ubicarà a la Ciutat del Transport

El Consorci Ribera i Valldigna construirà un nou ecoparc per als alzirenys i alzirenyes en la zona pròxima a la ITV. L’Ajuntament ha cedit les 4 parcel·les en el polígon de la Ciutat del Transport, i es construirà sense que això supose cap cost per als habitants d’Alzira.

Hui la regidora d’Urbanisme, Sara Garés, junt amb el president del Consorci, Voro Montañana, han visitat la zona on s’ubicarà este nou servei. Este ecoparc ocuparà quatre mil metres quadrats i serà adequat per  a les necessitats d’Alzira, en una zona segura i amb la capacitat suficient per a la ciutadania alzirenya. Esta cessió de terrenys al Consorci s’ha retardat segons explica la regidora, ja que l’Ajuntament ha hagut de permutar terrenys per a poder oferir les parcel·les suficients per a construir-lo.

El consorci Ribera i Valldigna, que gestiona la planta de reciclatge de Guadassuar, serà l’encarregat de construir-lo i afegir-lo a la xarxa d’ecoparcs que hi ha als pobles de la Ribera. Este projecte permetrà millorar les oportunitats de reciclar per part dels alzirenys. El president del Consorci, Voro Montañana, recordava que l’ús de l’ecoparc suposa una bonificació en la taxa anual de reciclatge.

A més del nou ecoparc d’Alzira, el Consorci també està construint un ecoparc en la mateixa planta i té previst ampliar l’ecoparc de Catadau, que rep el material reciclable de tres poblacions.

Deixa un comentari