El Pacte de la Vila ja és una realitat a Alzira

El Pacte de la Vila ja és una realitat a Alzira. El MUMA ha estat l’escenari escollit per Compromís i el PSOE per presentar l’acord entre les dos forces polítiques que estaran al capdavant del consistori durant la pròxima legislatura. La lluita contra el canvi climàtic, la violència de gènere i les desigualtats socials s’han presentat con els principals eixos programàtics en esta nova etapa.

Diego Gómez, alcalde en funcions de la ciutat, ha manifestat que es tracta d’una aposta per la responsabilitat política. Un consens que naix des de l’experiència de quatre anys de gestió i de la voluntat de treballar al servei de la ciutadania i avançar des de la humilitat cap al futur d’Alzira. Una nova etapa que naix baix el nom de Pacte de la Vila per traslladar la visió històrica a un nou període d’il•lusió.

Per la seua part Isabel Aguilar, número 1 del PSPV-PSOE ha explicat que les negociacions en esta ocasió han resultat molt més fàcils després de quatre anys en què, segons ha manifestat, han treballat de valent i amb molt de consens. Un nou acord legislatiu que pren com a base l’autocrítica i les ganes de solucionar possibles errades de la legislatura anterior.

L’acte de presentació s’ha acompanyat amb l’exposició de les línies programàtiques d’este nou govern com la lluita contra la violència de gènere, l’aposta per l’ocupació dels joves i la integració entre d’altres. A més l’equip de govern té clars els principals objectius per als primers cent dies de govern. Línies centrades en millorar la mobilitat, la dotació d’infraestructures medi ambientals, el pla d’arbratge, el patrimoni cultural i la seguretat.

Com a colofó a l’acte, de manera simbòlica Aguilar i Gómez han plantat un garrofer amb els desig que esta legislatura done bons fruits

Deixa un comentari