El Partit Popular d’Alzira acusa l’alcalde de la localitat de contribuir a la “pèssima gestió” en les residències de la tercera edat
En este sentit, els populars demanen la dimissió de la regidora de Serveis Socials, Marina Mir

El Partit Popular d’Alzira acusa l’alcalde de la localitat, Diego Gómez, de contribuir a la pèssima gestió en les residències de la tercera edat. Al parer de la formació política, els contagis entre les persones majors s’estan produint de forma descontrolada sense que el bipartit estiga fent res al respecte.

En este sentit, els populars demanen la dimissió de la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, ja que, segons afirmen, no ha sigut capaç de previndre el desastre que han patit les residències, ni tampoc d’impulsar cap mesura de suport o seguretat per tal d’evitar la catàstrofe que ara mateixa estan vivint en estos centres.

El portaveu del PP, Enrique Montalvá, assegura que només en el centre de Solimar hi ha 37 residents positius infectats per la Covid-19. A més, insta a la Corporació municipal a convocar una junta de portaveus com més prompte millor per a explicar com s’ha arribat a esta xifra de contagis que situen a Alzira en una incidència de 1.116 contagiats per cada 100.000 habitants. Escoltem Enrique Montalvà:

Ir a descargar

Deixa un comentari