El periodista Jesús Cintora presenta el seu nou llibre a Alzira

El periodista Jesús Cintora visita Alzira per a presentar el seu últim llibre No quieren que lo sepas. La mestra de ceremònies és l’exdiputada d’Esquerra Unida, Gloria Marcos. L’acte tindrà lloc a les huit de la vesprada a la Casa de la Cultura.

Per a Cintora, és el seu quart llibre, del que porta ja cinc edicions.  El periodista sorià compta amb una extensa trajectòria a ràdio amb mitjans com la SER  i televisió, pels quals ha estat guardonat amb nombroses premis.  No obstant això, ell mateix ha sigut notícia pels seus comiats de dos programes televisius:  al 2013 presentava Las Mañanas de Cuatro del que va cessar al 2015, i un altre dels fets que també l’han marcat és el cessament del programa de televisió  espanyola  Las cosas claras, que va conduir durant vuit mesos.

Al llibre que ara presenta repassa l’actualitat política i dels mitjans de comunicació. Una publicació que fins i tot va estar a punt de no eixir, per un capítol dedicat al Rei emèrit, que finalment sí que ha estat inclòs.

Deixa un comentari