El PP aposta per una educació amb llibertat i assegura que si governa modificarà l’ordenança que obliga el Club Trencaones a pagar

El candidat a l’alcaldia d’Alzira pel Partit Popular, José Luis Palacios, ha presentat les propostes per a millorar l’educació a Alzira. Reivindica una educació amb llibertat per a triar el centre educatiu, gratuïta i sense tràmits burocràtics per al pròxim curs, independentment de la renda de les famílies, del lloc de residència i del tipus de centre que trien.

Des del Partit Popular, volen posar en marxa mesures per a dotar de major eficàcia els recursos públics, i horaris adaptats a les famílies per a possibilitar la conciliació i aprovar una nova partida de les beques de menjador escolar per a estes franges d’edat, amb especial prioritat en les rendes més baixes. També volen fomentar els “Camins Escolars” en els nostres centres educatius, la creació d’aparcaments segurs de les bicis i plans d’educació ambiental per a tot el municipi. Així i tot, la major exigència del PP és la construcció i adequació dels centres del pla EDIFICANT.

La formació també vol ampliar els horaris de la Biblioteca, invertir en els centres educatius alzirenys i donar prioritat a l’estudi de la possibilitat d’atraure extensions universitàries a Alzira i implantar beques per a estudis superiors o formació en música, esport, estudis creatius o altres a joves amb situació familiar complicada.

D’altra banda, el Partit Popular lamenta la situació que està travessant el Club Trencaones i advoca per una entesa entre les parts perquè tot això només fa que perjudicar els esportistes. Des del partit asseguren que, si depén d’ells, en la pròxima legislatura modificaran l’ordenança perquè els clubs federats no hagen de pagar l’ús d’instal·lacions esportives.

Des del PP creuen que tota esta problemàtica és conseqüència de la batalla judicial entre l’Ajuntament i el club. Segons el regidor d’esports del PSOE, Fernando Pascual, el club ha de pagar la taxa perquè es basa en l’ordenança municipal, però els populars apunten que haguera sigut desitjable que l’equip de govern haguera obert un diàleg positiu i haguera arribat a un acord i, si haguera sigut necessari, haver modificat esta ordenança. El PP no entén perquè un club federat ha de pagar per utilitzar una instal·lació pública municipal i la resta de clubs de la ciutat no.

Tampoc entenen com la candidatura socialista aposta per solucionar el problema i no ho ha fet fins ara. Ha tingut la possibilitat des de dins de l’equip de govern d’arreglar la situació i no ho ha fet i ara ve amb promeses, segons els populars, per això entenen que la seua credibilitat per a intentar solucionar el problema és nul·la.

Deixa un comentari