L’Hospital d’Alzira dona la benvinguda a 35 nous residents en el Deaprtament de Salut de la Ribera

L’Hospital de la Ribera dona la benvinguda a 35 nous residents que es formaran com a especialistes tant a l’Hospital d’Alzira com als centres d’Atenció Primària del Departament de Salut. Amb la incorporació dels nous residents, 135 professionals cursen actualment la seua formació especialitzada a la Ribera.

Es complixen 19 anys des que la Ribera va rebre la seua acreditació com a centre docent. L’hospital celebrava ahir l’acte de benvinguda als nous residents, 24 metges, 2 farmacèutics, 8 infermers i un psicòleg. Així, la Ribera també s’acomiadava dels 23 residents que han completat enguany la seua formació. L’acte va finalitzar amb el lliurament del Premi al Millor Resident 2022-23 a la Dra. Marta Molina, de cinqué any de Cirugia Ortopèdica i Traumatologia.

Els metges que s’han incorporat al Departament de Salut de la Ribera cursaran especialitzacions en Pediatria; Anestesiologia; Oftalmologia; Geriatria i Urologia, entre d’altres. Així mateix, els farmacèutics residents s’especialitzaran en Microbiologia i Farmàcia Hospitalària, mentre que el psicòleg intern cursarà l’especialitat de Psicologia. Per la seua part, els infermers residents s’especialitzaran en Infermeria Familiar, Ginecològica i de Salut Mental.

Deixa un comentari