El PP critica la conselleria de Sanitat per anul·lar el model de gestió privada de l’Hospital

El partit popular d’Alzira ha criticat la gestió de la Conselleria de Sanitat. Els populars no entenen com la sanitat pública deriva pacients a la sanitat privada per a rebaixar les llistes d’espera quirúrgiques al temps que acabaren amb el model de gestió privada de l’Hospital de la Ribera.
Des del Partit Popular lamenten la política sanitària que s’està portant, almenys, en l’àrea de salut que afecta a Alzira i la comarca. Segons explica la regidora Luisa Castells, alguna cosa no funciona bé si Sanitat diu que rebaixa les llistes d’espera quirurgiques, i ho fa derivant pacients a operar-se en hospitals privats.
El partit popular recorda que segons la Conselleria en l’area sanitaria de la Ribera s’han invertit 18 milions en quatre anys. Per això, els populars consideren que és evident que no s’ha gestionat com cal ja que cada vegada funciona pitjor. Per això dels del pp demanen a la Conselleria, que ja que ha canviat el model Alzira, aposte realment per un model de salut públic, gratuït i sobretot eficaç.

Deixa un comentari