El PP critica la negativa de l’Ajuntament a construir una rampa d’accessibilitat a l’estadi Luis Sunyer

Segons el PP d’Alzira, l’estadi de futbol no garanteix actualment la integració dels espectadors amb mobilitat reduïda. El partit de l’oposició denuncia la negativa de l’equip de Govern a construir una rampa d’accessibilitat a l’estadi Luis Sunyer Picó. PSOE i Compromís van votar en contra de la moció presentada pel PP per millorar l’accés a les instal·lacions esportives a l’últim plenari. Una moció que, segons va explicar el regidor d’Esports, no comptava amb els estudis tècnics necessaris per avaluar els problemes d’accessibilitat de l’estadi.

La moció del PP va estar presentada per la regidora Marisa Escribà, segons la qual la construcció d’una rampa permetria les persones amb mobilitat reduïda accedir a la tribuna. Actualment, les persones en cadira de rodes només poden accedir a un espai aïllat situat al costat de la zona reservada als jugadors. Escribà també proposa la construcció d’un anell perimetral per senyalitzar itineraris adaptats.

El plantejament d’esta “simple rampa” va ser considerat insuficient pel regidor d’Esports i Serveis Públics. Fernando Pasqual va insistir en la necessitat de fer una avaluació rigorosa de l’accessibilitat a l’estadi per part dels tècnics de l’Ajuntament.

Deixa un comentari