El PP d’Alzira critica els actes de l’Ajuntament per la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

El partit popular ha celebrat la Setmana europea de la Mobilitat sostenible, recordant-li al govern alzireny les 12 propostes de mobilitat sostenible anunciades fa dos anys. A més critica que la “Ciutat 30” és un engany, perquè sols s’han limitat a posar senyals informatius de 30 kilòmetres per hora en les entrades de la ciutat.
Els populars diuen que enguany l’Ajuntament d’Alzira no ha previst res per a hui, 22 de setembre “Dia internacional Sense Cotxes”. I a més critiquen que l’aposta per la Ciutat 30 s’ha quedat en el nom, perquè sols s’han limitat a posar senyals informatives en els entrades de la ciutat i la mobilitat per a les bicicletes promesa dins de la ciutat és inexistent. Però on més incidixen en la seua crítica en que el pla de mobilitat anunciat amb 12 propostes no s’està complint.
El partit popular explica que han demanat diverses vegades els informes tècnics d’estes propostes i seguixen després de dos anys sense cap informació.
Per la seua part, el regidor de medi ambient; Pep Carreres explica que les objectius continuen sent els mateixos, tot i que s’està treballant a un altre ritme arran el retard provocat per la pandèmia.
Són diversos els projectes que estan en marxa i que es continuaran fent, la connexió de l’anell Verd, el pas de zebra que connectarà el mirador del Xúquer amb l’estació d’autobusos esquivant la CV-50 s’encetarà en breu, així com la inversió de 156.000 euros per a fer un espai per a vianants i arbrat en la zona de Tulell i tot el seu entorn educatiu. A més Carreres, també recorda que la pròxima setmana si que hi haurà una jornada de Mobilitat i salut.
La Jornada Mobilitat i Salut tindra lloc dimarts 27 a partir de les 11 del matí a la Casa de la Cultura d’Alzira. Tractarà sobre les diverses iniciatives que s’han dut a terme per a millorar l’activitat física de la població i la manera en que s’adapten les ciutats com Alzira a la necessitat de mobilitat saludable.

Deixa un comentari