El PP d’Alzira demana al Govern una ciutat accessible

Compartix la notícia

El Partit Popular d’Alzira demana una ciutat accessible per a les persones amb diversitat funcional. Els populars demanen, entre altres mesures, la reparació dels sensors de so als semàfors i l’eliminació dels forats de les voreres. Ho faran en forma de moció el pròxim dimecres al plenari de desembre.

El Partit Popular s’ha reunit amb el col·lectiu de l’ONCE per identificar quins són els obstacles urbanístics que els impedixen fer una vida el més independent possible. Els populars, després d’acompanyar una persona invident durant el seu recorregut diari, asseguren que han pogut comprovar en primera persona que hi ha obstacles en la via pública que minimitzen la seua autonomia i, fins i tot, poden ser perillosos per a la integritat física de les persones amb diversitat funcional visual. Per això, insten l’Ajuntament a reparar el senyal acústic als semàfors.

D’altra banda, els populars asseguren que, malgrat que s’han dut a terme rebaixos en les voreres, les obres han deixat forats al terra que quan plou s’omplin d’aigua i resulten perillosos per a les persones amb diversitat funcional.

Compartix la notícia

Categories Política

Deixa un comentari