El PP d’Alzira denuncia la reducció del servei de recollida de fem
A més, els populars critiquen l’increment de l’impost de recollida de fem i afirmen que no és lògic pagar per un servei i no rebre’l

Des del grup municipal asseguren que s’han retirat contenidors de punts com urbanitzacions i polígons i exigixen a la Regidoria de Serveis Públics que els repose per tal d’atendre les necessitats dels veïns i veïnes que viuen fora del casc urbà. A més, els populars critiquen l’increment de l’impost de recollida de fem i afirmen que no és lògic pagar per un servei i no rebre’l.

Segons han afirmat des del PP, amb esta reducció de contenidors, el veïnat de les urbanitzacions i els usuàris i usuàries dels polígons han de dur el fem al cotxe fins les 20:00 hores, quan ja està permés utilitzar els contenidors urbans. A més, els populars han volgut recordar que en l’últim ple ja presentaren una alegació per a l’informe tècnic de la nova contrata de fem, demanant que es detallaren els punts de recollida i augmentaren tant els punts com la freqüència i la neteja dels mateixos, la qual cosa va rebutjar l’equip de govern. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari