El PP d’Alzira fa seua la demanda dels assentadors del Mercat d’Abastos de no tallar la carretera interior del mercat

El PP d’Alzira fa costat als assentadors del Mercat d’Abastos en les seues reivindicacions perque no es talle la carretera interior del mercat. D’esta manera dificultaria el trànsit de camions, l’accés al restaurant i el futur del mercat d’Abastos.
Segons el pp, el projecte de l’Ajuntament és dividir les instal•lacions del mercat en dos, una per a magatzem municipal ( que ja s’està utilitzant) i una altra que seria el mercat pròpiament dit. A més de les instal•lacions també volen dividir en dos la carretera interior del mercat que li pega la volta i d’esta manera es dificulta el trànsit de camions, l’accés al restaurant i dinamitaria, segons el pp, el futur del mercat de proveïments. Així li ho ha explicat la junta directiva del mercat d’abastos i per això el partit popular presentarà una moció el pròxim mes de setembre. José Andrés Hernández, portaveu popular.
Una proposta de suport a esta activitat vinculada a l’agrària i que segons el PP, també està abandonada pel govern alzireny de Compromís i PSOE.
Per la seua banda, el regidor de mercat, Fernando Pascual, ha declinat contestar, entenent que ho farà en el ple del pròxim mes de setembre.

Deixa un comentari