El PP demana a l’Ajuntament que faça públic el deute de la Generalitat

El PP d’Alzira acusa l’Ajuntament d’ocultar a l’oposició els 2 milions i mig d’euros de deute que la GVA té amb la nostra ciutat. Els populars asseguren que des del consistori s’ha fet pública esta informació durant este mes d’agost per a justificar la congelació de les inversions i la mala gestió que al seu parer ha fet l’Ajuntament de la crisi sanitària.

Els populars acusen també el consistori d’haver-se negat a fer un informe objectiu sobre l’impacte econòmic real de la crisi a la nostra ciutat. Així doncs, el PP assegura que s’ha actuat de manera improvisada. A més, els populars asseguren que va ser el seu partit qui va proposar durant el plenari del mes d’abril que es congelaren les inversions però que va ser l’Ajuntament qui va votar en contra.

En este sentit, el PP d’Alzira acusa també el consistori de votar sistemàticament en contra de totes les seues mocions. No obstant això, assegura que estarà de tota manera al costat de l’equip de govern per a exigir a la Generalitat que es pague el deute.

Escolta les declaracions de José Andrés Hernández en l’informatiu:

      informatiu-migdia-24-d-agost-2020_md_55577237_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari