El PP demana explicacions pel mal estat de la incineradora del cementeri

El Partit Popular d’Alzira demana explicacions pel mal estat de la incineradora del cementeri municipal. Els populars asseguren que no està instal·lada segons la normativa vigent i que la grandària no és l’adequada, la qual cosa és perillosa per a la salut dels treballadors. A més, el PP recrimina també a l’Ajuntament haver invertit 118.000 euros en la sala de comiats.

El Partit Popular assegura que la incineradora, que va ser una compra de segona mà, va aplegar al cementeri d’Alzira fins i tot amb restes de cendra de l’anterior utilització. A més, els populars asseguren que les dimensions són massa menudes, els treballadors han de trencar les arques del fèretre per poder clavar-lo dins, la qual cosa comporta un risc per possible contagi d’hepatitis C o altres microbis.

D’altra banda, el grup popular recrimina al govern alzireny que en lloc d’haver fet una instal·lació correcta de la incineradora, haja gastat diners en la sala de comiats que,  segons el regidor Enrique Montalvà, “és un simple tràmit per a les famílies”.

Categories Política

Deixa un comentari