El PP demanarà al Senat i les Corts el retorn del Jutjat Penal a Alzira

Segons els populars, el partit judicial d’Alzira pateix risc de col·lapse, ja que ha d’atendre 140.000 habitants de tota la comarca i a hores d’ara ja es donen citacions per a l’any 2022. Els populars insten a les autoritats locals i autonòmiques a pressionar al govern per a que esta traslació puga produir-se el més prompte possible.

Així ho han explicat en una roda de premsa a Alzira el senador Fernando de la Rosa, la secretaria provincial del PP Elena Bastidas i el portaveu del PP d’Alzira José Andrés Hernández. De la Rosa ha afirmat que presentarà esta moció davant la Comissió de Justícia per tal que la ciutadania d’Alzira i la comarca puguen recuperar este servei, al seu parer, està tan maltractat.

El portaveu del PP d’Alzira, José Andrés Hernández ha insistit en la necessitat de mesures per a la partida judicial de la comarca abans que es puga construir la Ciutat de la Justícia a la nostra ciutat. A més, Hernández ha denunciat que la ciutat de Gandia s’haja avançat a Alzira pel que al Palau de Justícia que començarà a construir-se en 2021. El Partit insta a l’equip de govern alzireny a pressionar a la conselleria de Justícia per a Alzira siga de les primeres de l’ordre de prioritats. Escoltem al senador Fernando de la Rosa i al portaveu del PP Alzira, José Andrés Hernández, en línformatiu:

      informatiu-migdia-23-d-octubre-2020_md_58332175_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari