El PP retira la moció per mantindre el Pont de Xàtiva en les obres de canalització del barranc de la Casella

El PP finalment retira una moció al plenari en la qual sol•licita mantindre el Pont de Xàtiva en les obres de canalització del barranc de la Casella. Els populars consideren que la moció amb les aportacions del govern, no deixava clar que que es mantinguera el pont, si o si.
Des que el mes d’abril passat el partit popular comena a reunir-se amb representants veïnals sobre el tema de les obres de canalització del Barranc de la Casella, han anat sorgint diferents declaracions que han alertat els veíns de la possibilitat d’eliminar el pont de Xàtiva. El partit popular es va comprometre amb el veïnat a presentar una moció al ple per a que es mantinga la connexió entre el barri de Materna i la ciutat facilitant el pas sobre la futura ampliació del barranc, així com que es reorganitze el trànsit dels carrers d’este barri per a evitar el pas de vehicles pesants per la zona residencial. Segons el PP, l’equip de govern volia aprovar la moció incloent que es contemplara el projecte que marcara la Conselleria però en cap cas acceptaven especificar que es mantinguera el pont, per això, el partit popular l’ha retirat finalment.
Per part del govern, el regidor Fernando Pascual explicava que no hi havia cap projecte sobre la taula i en qualsevol cas, mai s’anularà la connexió amb el barri de la zona de Materna.

Deixa un comentari