IDEA posa en marxa a Alzira el programa europeu FIND per a joves sense feina ni estudis. Fins a 20 joves tindran l’oportunitat de formar-se i fer pràctiques a l’estranger

El Departament d’IDEA posa en marxa Alzira este mes un nou projecte europeu, el projecte FIND, dirigit a joves entre 18 i 29 anys que no estudien ni treballen. L’objectiu és que amb una formació i practiques a l’estranger, els joves troben una ocupació o reprenguen la seua formació acadèmica.

El programa consistix en 3 mesos de preparació per a la mobilitat, ensenyament d’idiomes, orientació laboral, consells per a viure a l’estranger i després, els 20 joves del programa faran 3 mesos de pràctiques a l’estranger.

Els dos possibles destins són Alemania i Italia, per a Italia no es necesita cap requisit lingüístic, però per a Alemania fa falta tindre un nivel A2 d’anglés, encara que no estiga certificat. Demà a les 11 es fara una sessió informativa al Departament d’Idea i es podrá seguir de manera online també a través de la pàgina web. El projecte començarà el 15 d’abril i queden poques places, per a més iformació o com inscriure’s poden escriure al correu teresa.findeurope@gmail.com.

Deixa un comentari