El Projecte Riu organitza una acció comunitària a Alzira per identificar recursos per a un envelliment saludable

El Projecte Riu s’ha donat cita este matí a la Plaça Major d’Alzira per identificar quins actius en salut existixen al nostre municipi per promoure un envelliment saludable.

Les agents de salut del projecte, així com els voluntaris i voluntàries de Creu Roja, han estat preguntat a les diferents persones que s’acostaven a la Plaça què hi ha de bo a Alzira per promoure l’envelliment saludable i per què. Gloria, una de les participants, explicava quins recursos hi ha a Alzira per a les persones majors: pintura, ordinadors públics, exposicions… Però també s’han recollit suggerències i propostes de millora, centrades per exemple en la falta d’espais on reunir-se o la necessitat de centralitzar els recursos, com explicava Maria José, una de les agents de salut formades al Projecte Riu.

Totes les aportacions s’han recollit amb post-its sobre un mapa d’Alzira. La idea és crear un mapa digital amb tots estos actius en salut per identificar-los, classificar-los i facilitar l’accés als professionals i a les persones majors.

Deixa un comentari