El PSOE Alzira pretén recuperar la capitalitat comarcal de la ciutat amb la modernització de la zona industrial i la recuperació del comerç
El partit ha presentat als agents socials un manual euromunicipalista per afrontar els reptes de futur

El Partit Socialista ha presentat hui el manual euromunicipalista als agents socials i als mitjans de comunicació. Es tracta d’una ferramenta per a dissenyar els models de municipi que es necessiten per tal d’afrontar els nous reptes. Empresaris i sindicats han demanat reactivar a Alzira el consell econòmic i social de la ciutat i modernitzar els polígons industrials.

A la presentació del manual, han participat el secretari d’acció electoral de l’executiva federal del PSOE, Javier Izquierdo, i el secretari comarcal, Carles Arques. Ambdós han posat els municipalisme en el centre del desenvolupament econòmic i  de les ajudes europees. Izquierdo ha reivindicat el paper del president del govern en Europa per a assolir un pla de recuperació europeu post-pandemia, que ha suposat 150 mil milions d’euros per a Espanya. Izquierdo també ha incidit en el fet que la manera d’eixir d’esta crisi és molt diferent de les propostes del govern popular per eixir de la crisi ara fa deu anys.

Pel que fa a la realitat local, la candidata a l’alcaldia, Gemma Alós, ha explicat que l’objectiu socialista és que Alzira torne a ser la capital real de la comarca, a través de la revitalització econòmica, la modernització de les zones industrial, la instal·lació de nous pols de formació com la Universitat i l’ampliació dels espais de participació.

Precisament, tant els empresaris com els sindicats han reclamat la revitalització del consell econòmic social de la ciutat com un fòrum per aportar idees i avanzar. Un consell que no es reunix amb assiduïtat i que s’ha de dotar d’importància segons Alós. També han demanat la modernització dels polígons industrials a través de la creació de les entitats de gestió i modernització.

Deixa un comentari