El Serval commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna a través d’una campanya escolar i un concurs d’Instagram

Eres d’Alzira i plores? Esta és una de les frases fetes que estarà present als col·legis i els instituts, dins de la campanya ‘Jo, en valencià’. Una campanya que es presenta hui, coincidint amb la celebració del Dia de la Llengua Materna i que enguany proposa un concurs d’Instagram i un taller de toponímia alzirenya.

Des del Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià, SERVAL, s’ha realitzat la tercera edició de la campanya ‘Jo, en valencià!’ dirigida a tota la ciutadania, especialment als xiquets i les xiquetes i a la joventut. Com en les edicions passades, tots els centres educatius d’Alzira estan rebent un cartell de la campanya i adhesius per a repartir entre l’alumnat que difonen modismes. Com a novetat, s’ha convidat a participar en el concurs de fotografia Juguem amb la llengua, a través d’Instagram, en el que s’ha de fer una foto que represente una frase feta en valencià, pujar-la a Instagram amb el hashtag #SorteigServalAlzira i etiquetar el compte de l’ajuntament @ajuntalzira. Entre tots se sortejaran 20 samarretes.

D’altra banda, des de la regidoria d’Educació i Infància s’organitza, una vegada més, el Taller sobre la toponímia d’Alzira, en el qual l’alumnat de 6é de primària podrà conéixer més sobre els noms que conformen el nostre poble, amb jocs, xarrades i projeccions. Un taller que realitza la col·laboradora d’Alzira Ràdio, Pura Santacreu.

Deixa un comentari