El Taller de Cuina amb Sabor Valencià inicia la campanya del Serval per a promoure el valencià a la cuina

El Taller de Cuina amb Sabor Valencià enceta hui el projecte ‘A mos redó’ per promoure l’ús del valencià a l’hostaleria i la cuina familiar. La regidoria de Cultura, a través del Serval, ha posat en marxa esta iniciativa, que aglutina tres campanyes locals per difondre receptes de la nostra cuina i potenciar el vocabulari gastronòmic valencià.

El Taller de Cuina és el mitjà triat pel Serval per difondre la campanya ‘Bon profit amb productes valencians’ de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Impartit per Patri Aranda, tindrà una part de divulgació de vocabulari gastronòmic, una altra d’informació sobre cuina saludable i una tercera en què Aranda cuinarà plats amb arròs de la cooperativa Cèrcol de Sueca i formatge de pastor. El taller se celebrarà esta vesprada i el dia 31 a l’escola d’adults Enric Valor.

D’altra banda, hi trobem la capanya ‘Com més sucre, més dolç’, que consistix a repartir sobres de sucre que difonen sis receptes valencianes pels bars i restaurants de la ciutat. Finalment, hi haurà una campanya dirigida sobretot als centres educatius per commemorar el Dia de la Llengua Materna, 21 de febrer, a través d’un cartell i adhesius amb modismes culinaris.

Deixa un comentari