El Tribut a Sabina 500 noches inaugura les nits de concerts de San Bernat

El recinte firal obri les seus portes per als concerts de Sant Bernat. El Tribut a Sabina 500 noches inaugura les nits de concerts. Amb un aforament de 2000 persones, distribuïdes en cadires degudament separades i d’acord amb les mesures sanitàries, les portes estaran obertes a partir de les 9 de la nit perquè a les 10 comencen el concert.

Les entrades per a este concert al igual que per a la resta es poden obtindre a través del portal web notikumi.com. No obstant això, també si es podran adquirir un mínim d’entrades en la taquilla del recinte firal que estarà oberta a partir de les vuit i mitja de la vesprada. El regidor de festes, Xavier Pérez, destaca que l’espectacle d’esta nit ha estat de gira amb notable èxit, èxit que s’espera viure a Alzira també.

D’altra banda, els amants dels musicals estan de sort perquè hui al camp d’esports Venècia, es presenta el musical Dando la nota, a càrrec de Sagitari produccions. Començarà a les 10 de la nit i l’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

Deixa un comentari