El Trinquet Municipal millora l’accesibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda

La Conselleria d’Esports ha atorgat una subvenció de 10.400 euros per executar les obres d’adequació del Trinquet Municipal d’Alzira perquè siga totalment accessible i no dificulte la mobilitat de cap persona. Una instal·lació esportiva que, tot i no estar completament adaptada, ha albergat campionats de jugadors de pilota amb mobilitat reduïda.

El projecte inicial de Trinquet Municipal redactat l’any 2010 no va deixar prevista l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda des del pàrquing de l’edifici a l’interior del trinquet. D’igual forma, també existixen desnivells entre els corredors de l’edifici i les zones de joc i graderies que, encara que de menys importància, també representen un impediment per a l’accés de les persones amb mobilitat reduïda. Segons explica el regidor d’Esports, Fernando Pascual, es tracta de millores necessàries per a incrementar el nombre d’esportistes que utilitzen estes instal·lacions i fer el Trinquet totalment inclusiu.

Les obres consistixen en una sèrie de rampes d’obra en l’exterior que faciliten la integració i ús, així com la col·locació de rampes de goma a l’interior que salven els desnivells existents entre diferents paviments facilitant l’accés. Es completaran les actuacions a l’interior amb la col·locació de dos rampes de goma amb desnivells adaptats que permeten tant l’entrada al terreny de joc com a la zona de graderies on se situen els espectadors que accedeixen al recinte amb cadires de rodes.

Deixa un comentari