El veterà radiofonista i cronista alzireny, Alfonso Rovira, celebra hui el seu 90 aniversari
Des de fa 10 anys, és membre de l’Associació Espanyola de Cronistes Oficials, com a cronista gràfic d’Alzira

Ho fa encara en actiu en la informació escrita i gràfica i després de 75 anys dedicat a la comunicació, camí que començà amb només 15 anys d’edat a la Companyia Telefònica. La seua trajectoria arreplega milers de cròniques que ha escrit de manera periòdica fins l’arriba de la pandèmia. Ara continua publicant cròniques musicals en la pàgina digital Nuestras Bandas de Música.

Alfonso Rovira va nàixer l’any 1931 en Caravaca de la Cruz i es va mudar a Alzira als tres anys d’edat. Des d’aleshores, ha desenvolupat la seua trajectoria vital i professional a la nostra ciutat, en mitjans com Radio Alzira, de la Cadena SER, on va arribar a dirigir l’emissora, o Levante, on ha col·laborat com a cronista durant 28 anys. A més, des de fa 10 anys, és membre de l’Associació Espanyola de Cronistes Oficials, com a cronista gràfic d’Alzira.

Hui, en el dia del seu 90 aniversari, Alfonso Rovira ha estat en El Dia per Davant, des de l’estudi que porta el seu nom des de fa un any. En este espai, Rovira ha volgut agraïr totes les felicitacions que esta rebent en el dia de hui. L’escoltem:

Ir a descargar

El regidor de Comunicació, Xavi Pérez, també ha volgut participar en este espai i celebrar l’aniversari d’Alfonso Rovira. Escoltem la seua felicitació:

Ir a descargar

Deixa un comentari