Els alzirenys majors de 70 anys estaran inmunitzats la setmana que ve

El pla de vacunació continua la setmana que ve al Casal Fester. Les persones de 65 fins als 69 anys de la comarca de la Ribera començaran a rebre el pròxim dilluns la primera dosi. Al llarg de tot el matí, el Casal Fester acollirà a este col·lectiu que, a finals de mes, i segons les previsions de Sanitat s’espera que tinga una primera dosi administrada.

D’altra banda, els majors de 70 i fins als 79 anys aconseguiran acabar la setmana vinent amb la pauta completa d’immunització. Per això el dilluns de vesprada, fins a les 18.30 hores, i el dimarts de 8.30 a 20 hores de la vesprada, el punt de vacunació massiva alzireny se centrarà únicament en este grup d’edat.

A més, la Generalitat va anunciar ahir l’avanç de la vacunació per als valencians i valencianes d’entre 55 i 59 anys que s’espera que comencen a rebre la primera dosi el 17 de maig. Recordem que les persones majors de 70 anys que no han estat citades, han de posar-se en contacte amb el seu Centre de Salut per a obtindre cita i vacunar-se.

Deixa un comentari