Els ciutadans alzirenys valoren els 14 projectes de l’Agenda Urbana

Els alzirenys han valorat els 14 projectes de l’agenda urbana que marcaran la ciutat del futur i el que compta amb més suport per la ciutadania és aquell que parla de comstruir una Alzira que puga fer front al canvi climàtic.
Recordem que després d’un procés de participació de ciutadania i tècnics, es definiren 14 projectes estrategics per a construir l’Alzira de futur. Projectes que haurien d’orientar les decisions polítiques pel que fa a l’urbanisme de la ciutat de manera continuada en el temps. Els ciutadans han pogut valorar en ordre d’importància quin dels 14 projectes és el més important. Segons els resultats de l’enquesta, el més prioritari és adaptar Alzira front les consequêncies del clima, des d’inundacions a onades de calor.
En segon lloc, els alzirenys prioritzen el treball connectar la ciutat amb el riu a través de l’anell verd, i en tercer lloc la potenciació de les energies renovables i propiciar polítiques perquè tota la ciutadania puga optar a una energia neta. Altra de les prioritats de futur, és la creació d’una administració pròxima a la ciutadania, fomentar que ningú es quede enrere alhora de treballar en l’administració.
D’altra banda els projectes que queden en últim lloc d’importància, segons els participants, són el programa de fons solidari Som Alzira, una estratègia per a millorar l’accés a la vivenda i l’enfortiment de l’economia urbana a través d’accions per a fomentar el comerç local.

Deixa un comentari