Els clavells rojos, rosats i blancs vestiran la Mare de Déu del Lluch este dissabte en l’Ofrena

El roig, el blanc i el rosa marcaran enguany el disseny de flors per vestir la Mare de Déu del Lluch de la nostra ciutat. Amb la tornada de la normalitat a la festa fallera, s’han incrementat el nombre de rams per a l’Ofrena.

Els clavells rojos, junt als rosats i els blancs, formaran el dibuix del mantell de la Mare de Déu del Lluch en l’ofrena de flors del pròxim dissabte, 18 de març. El roig i el rosa seran els colors predominants, ja que enguany el disseny del cap i casal ha absorbit quasi tots els clavells blancs. Situació que no ha suposat un problema per al tapís alzireny. Així explicava el florista Ismael, de la floristeria Carol, este disseny.

En un context de tornada a la normalitat per a les falles, creixen les comissions i també el nombre de rams per a l’Ofrena. Ismael explica que ni tan sols la pujada de preus ha pogut entorpir esta revitalització de la festa fallera, i creu que el 2023 podria ser l’any amb més rams per a l’ofrena de flors.

A partir del dia 18 podrem vore el cadafal de la Mare de Déu acompanyada per Sant Josep a la Plaça Major d’Alzira. Recordem que l’Ofrena començarà a les 17:30 des de Pare Castells.

Deixa un comentari