Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira no s’ajornen per la covid

La XXXII edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira es posa en marxa. A pesar de les circumstàncies que vivim enguany a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, els Premis Literaris Ciutat d’Alzira organitzats per l’Ajuntament d’Alzira i Bromera continuen avant un any més, amb la mateixa il·lusió i força que sempre.

Cal destacar que, tenint en compte la delicada situació social en què ens trobem, i a fi d’actuar de manera responsable i a l’hora facilitar la presentació d’originals a les persones que vulguen participar-hi, en esta convocatòria pràcticament tots els treballs es podran presentar en format electrònic i de manera telemàtica a través de la plataforma digital Mundoarti.

En concret, podran optar per esta via els textos de les categories de novel·la, narrativa juvenil, narrativa infantil, assaig, poesia, teatre i àlbum il·lustrat. Així, la cita literària continua apostant pels autors i autores de tot el territori, facilitant la participació en les diferents modalitats dels premis. Aranda ha anunciat actes festius i literaris per al pròxim mes de juliol i ha animat a llegir les obres guardonades en la passada edició, ja que hi ha exemplars de totes a la Bibiloteca Municipal.

El veredicte dels premis es farà públic la nit del 13 de novembre, en el transcurs d’una gala literària, excepte en els casos del Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca –que s’anunciarà el 30 d’octubre– i els del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre i el Premi Internacional Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera-Valldigna, que es comunicaran el 6 de novembre. Amb tot, els huit guardons es lliuraran oficialment durant la gala del 13 de novembre, en la qual els guanyadors i les guanyadores rebran el trofeu dissenyat per Manuel Boix.

Escolta l’entrevista mantinguda amb el regidor de cultura, Alfred Aranda, en El dia per davant

Ir a descargar

 

Deixa un comentari