Els Serveis Socials alzirenys revaliden el premi a l’excel·lència per l’increment d’inversió en 2021

L’Ajuntament d’Alzira ha revalidat per quart any consecutiu el premi a l’Excel·lència pels seus Serveis Socials. L’Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials ha realitzat, un any més, una anàlisi detallada de la inversió que les administracions locals de més de 20.000 habitants dediquen a serveis socials i promoció social, i la capital de la Ribera Alta se situa en el lloc 39 de 52 ajuntaments.

Els criteris per a qualificar els consistoris com a ‘Excel·lents’ en inversió social són la suficiència econòmica, amb una despesa en serveis superior a 100 euros per habitant a l’any i l’increment econòmic, és a dir, que en el pressupost de 2022 la despesa social per habitant no s’haja reduït. També es valora que la despesa social en 2021 haja representat almenys un 10% del pressupost total, i el criteri de transparència.

En resum, són ajuntaments que compten amb inversions en serveis socials per damunt de la mitjana. Este reconeixement, ha sigut valorat molt satisfactòriament per la regidora responsable, Marina Mir. Així i tot, segons explica Mir, l’objectiu és no quedar-se ací, sinó incrementar els recursos necessaris per ajudar la ciutadania.

Deixa un comentari