Els treballadors de l’Hospital de la Ribera anuncien una tardor calenta

El comité d’empresa de l’Hospital de la Ribera anuncia una tardor calenta si la Conselleria de Sanitat no s’avé a la negociació del conveni de les seues condicions laborals. Esta mala situació està fent que se’n vagen professionals com feren dos metges la setmana passada.

Els membres de tots els sindicats de treballadors han alabat la reversió de l’Hospital indicant que ha aconseguit bona part dels treballadors que feien falta i estos han perdut la por a reclamar els seus drets que abans tenien per por a represàlies. Tot i això pensen que hi ha una mà negra a Conselleria que no vol que la reversió es duga a terme. És una situació que no entenen perquè han col·laborat amb la reversió i cada petició que es fa acaba en els jutjats. Des del Comité es demana que es tinga una consideració especial d’este departament perquè és diferent als altres i reclamen més competències per a la Gerent.

El president del comité d’empresa, Enric Martínez,  ha explicat que no compartixen que els treballadors laborals que han aconseguit la plaça per oposició i demanen una excedència per a seguir treballant a la Ribera, no puguen fer-ho.

L’anterior presidenta del comité, Belén Doménech, ha mostrat algunes de les diferències que es creen entre el personal estatutari i els laborals provinents de l’anterior gestió.

Deixa un comentari