Els treballadors subrogats del Departament de la Ribera expresen el seu malestar per la falta de negociació amb Conselleria

Els treballadors subrogats del departament sanitari de la Ribera han tornat a expresar el seu malestar per la falta de negociació del conveni amb la Conselleria. Des de Comissions Obreres entenen que després de quatre anys de negociació amb la Conselleria, no veuen la llum al final del túnel.
Es tracta del personal laboral que treballava amb l’anterior empresa que gestiona la salut a la Ribera. El seu objectiu, tal i com explica la delegada de Comissions Obreres, és equiparar-se als treballadors de la Conselleria, però després de quatre anys de negociacions, no han avançat. Entenen que hi ha falta de voluntat per part de l’administració per a negociar millores i fer una integració real, perquè no els interesssa.
CCOO denuncia a més que, en la negociació, la Conselleria vol reduir els drets del personal laboral en totes aquelles condicions que tenen millors que la del personal estatutari. Fins i tot en este cas, han d’acudir als tribunals per a que es reconeguen estos drets adquirits com és la jubilació parcial, l’exempció de nits per a majors de 50 anys o d’altres.
El pròxim mes de setembre es tornarà a reunir el comité d’empresa a la fi de valorar la situación de nou, i prendre mesures.

Deixa un comentari