L’alzirenya Empar Piera torna a fusionar art i solidaritat al quart volum del Projecte Arbre

La il·lustradora alzirenya Empar Piera torna a fusionar art i solidaritat. Divendres passat presentà a la Biblioteca Municipal d’Alzira el quart volum del Projecte Arbre. Un projecte solidari que naix per a recollir contes orals del món i transformar-los en llibres il·lustrats per xiquets de la mateixa comunitat d’origen. A l’acte de presentació estigueren presents la regidora Letícia Piquer i les voluntàries Clementina Domingo i Oureye Piera, que feren un taller  de lettering a la Biblioteca.

Corbs, tortugues i raboses és una compilació de tres rondalles contades en la comunitat educativa de l’escola primària del nord de Sri Lanka. En este cas, els protagonistes són animals que es poden trobar en diferents zones de Sri Lanka als quals se’ls atribueixen intel·ligència, astúcia o bondat. El llibre es posa a la venda i la recaptació té un benefici directe sobre la comunitat a través d’una ONG o escola pública local.

El llibre és plurilingüe, amb l’idiomana origianl sinhala, castellà, valencià i anglés. Inclou un glossari, línia del temps i vídeo perquè es puga veure com es va fer.

Deixa un comentari