Es doblen els casos de covid a Alzira. Hi ha 30 (66 d’incidència acumulada)

Els casos de coronavirus s’han doblat a Alzira en l’última setmana. Actualment hi ha 30 casos actius a la nostra ciutat, dels quals 7 són dels últims 3 dies. Es manté la mateixa tònica d’augment de la incidència al igual que en la resta de la Comunitat Valenciana i del territori espanyol. Estem davant unes xifres que la regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós, valora com a “alarmants” i que podrien tacar el bon ritme de la campanya de vacunació.

Alhora que continuen augmentant els casos de coronavirus també ho fa el nombre de persones vacunades. Sanitat preveu administrar més de 451 mil dosis de la vacuna contra la Covid-19 esta setmana.

La major part de vacunes a la Comunitat aniran destinades al grup de 49 anys per a segones dosis i de 30 anys per a primeres dosis. A més, del total de vacunes, 159 mil dosis seran d’Astrazeneca per completar la pauta amb les persones majors de 60 anys.

Pel que fa a la ciutat d’Alzira, esta setmana estan citades les persones de 60 a 65 anys per a la segona dosi d’AstraZeneca. I continua la vacunació de les persones entre els 30 i 39 anys.

Les cites de vacunació es mantenen a al cercle alzireny la Gallera amb els següents horaris. Demà de 8:30 del matí a 6 de la vesprada i dimecres fins a les 8 de la nit.

Deixa un comentari