Esquerra d’Alzira presenta les seues propostes amb CCOO i UGT

L’esquerra d’Alzira i els sindicats CCOO i UGT han presentat hui les propostes d’ocupació i desenvolupament econòmic que, des de les agrupacions sindicals i la coalició política pretenen assolir de cara al proper govern de la ciutat d’Alzira.

Les propostes presentades pel candidat de la coalició, Ivan Martínez, passen per reivindicar la derogació de la reforma laboral, la defensa dels drets socials i la reivindicació d’augmentar els pactes territorials d’ocupació que els donen les eines necessàries per a treballar. L’economia verda, la potenciació del turisme, la millora dels polígons industrials i l’agricultura sostenible són també segons ha manifestat pilars fonamentals d’estes propostes de futur. Martínez ha explicat també la necessitat de comptar amb el recolzament dels sindicats per millorar l’ocupació pública i les condicions de treball.

Josep Antoni Carrascosa, secretari comarcal de CCOO PV ha fet en tot moment una valoració positiva de les mesures preses per tripartit en matèria laboral i de serveis socials durant la legislatura i ha manifestat la necessitat de seguir duent a terme accions d’incentivació econòmica. Carrascosa ha assegurat també que la participació activa a través del diàleg és una de les millors ferramentes de treballar pel futur de la població alzirenya.

Per la seua part Raül Roselló, secretari intercomarcal d’UGT PV ha reivindicat també la necessitat de seguir treballant per mantenir en la ciutat el model progressista que permetrà treballar en benefici del conjunt de la societat.

Categories Política

Deixa un comentari