Esta vesprada, gala inaugural del X Mundial de Pilota al Trinquet Municipal

Esta vesprada a les set i mitja, al Trinquet Municipal, tindrà lloc l’acte d’obertura del X Mundial de Pilota, on es reuniran 19 delegacions d’arreu del món durant tota la setmana. Les seleccions que participen són la d’Argentina, Bèlgica, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Ecuador, Euskadi, França, Anglaterra, Itàlia, Mèxic, Paissos Baixos, Paraguai, Portugal, Puerto Rico, Quebec, Uruguai, Veneçuela i la Comunitat Valenciana.

Més de 140 partides es disputaran en les quatre instal·lacions preparades per a les diverses modalitats del Mundial: Joc Internacional, Llargues, One Wall i Frontó Valencià. L’acte d’inauguració comptarà amb la desfilada de totes les seleccions i l’actuació del Grup de Danses, la Societat Musical d’Alzira i la Colla de dolçaina i tabal Les Raboses.

A l’acte assistiran el secretari d’estat per a l’esport, José Manuel Franco, el diputat d’esports Andrés Campos, el president de la Confederació Internacional de Pilota a Mà, Alberto Soldado, i la corporació municipal encapçalada pel regidor d’Esports, Fernando Pascual i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

Deixa un comentari