Esta vesprada s’inaugura la primera Setmana Cultural de la Junta Local Fallera amb una exposició fotogràfica

Hui comença la primera Setmana Cultural Fallera. Es tracta de la primera setmana cultural que realitza la Junta Local Fallera i finalitzarà el dilluns 17, coincidint amb l’inici del mig any faller.
Els actes d’esta primera setmana cultural s’obriran hui en l’Auditori de la Casa de la Cultura a les set amb la inauguració de l’exposició del fotògraf alacantí Xavier Martos. Es tracta de 30 fotografies en blanc i negre que parlen de la depressió de l’artista i que es podran visitar fins al 17 de setembre. Sobre la seua fotografia, Martos ha explicat este matí a “El dia per Davant” que treballa quasi exclusivament en blanc i negre pel que ell pensa és la imitació de la fotografia de son pare.
L’activitat continuarà demà amb la benedicció de la Reial Senyera i posterior missa a l’Església de Santa Caterina. Seguiran el dia 14 amb una taula redona amb les escriptores alzirenyes Eva Camarero, Maria Amparo Olivares, Gràcia Daries i María Fernández, que han parlat d’Alzira en els seus escrits. Amb esta taula el que pretenen des de la Junta Local Fallera és reivindicar l’art de la ciutat.
L’últim acte, que es farà el 17 de setembre a les set de la vesprada, és una conferència de la família Santaeulalia. En esta xarrada s’ha aconseguit reunir la família d’artistes fallers per a que parlen de la seua experiència en la festa.

Deixa un comentari