Este divendres acaba el procés de presentació de sol·licituds per a l’admissió dels més menuts a les escoletes municipals d’Alzira

En marxa el procés de presentació de sol·licituds per a l’admissió d’alumnat a les escoletes municipals d’Alzira. Les famílies dels xiquets i xiquetes nascuts al 2021 i al 2022 podran realitzar este tràmit fins el 28 d’abril per a aconseguir una de les 87 vacants d’Infants, La Muntanyeta i Llorenç Giménez.

El termini de presentació de sol·licituds per a l’admissió d’alumnat a les escoletes municipals acaba esta setmana. Es pot fer de manera telemàtica amb firma electrònica a través de sedeelectronica.alzira.es, buscant al catàleg de tràmits “EIMA: Sol·licitud d’admissió a les Escoles Infantils Municipals d’Alzira”. També de manera presencial a l’escoleta Llorenç Giménez del carrer Massalavés, de 9 a 12 hores.

Les escoletes compten amb 52 vacants per a l’alumnat nascut al 2022 i 35 vacants per als xiquets i xiquetes nascuts al 2021, ja matriculats en 1 any i amb preferència sobre les noves matrícules per passar a l’aula de 2 i 3 anys. La directora de les escoletes, Lidia Soria, recordava que la llista d’espera es manté oberta durant tot l’any i explicava quins són els passos a partir del 28 d’abril. Del 2 al 9 de maig, període de baremació. El 31 de maig, es publicaran les llistes provisionals d’alumnat admés al tauló de les tres escoletes. Fins al 2 de juny, es podran presentar reclamacions a través d’instància general i el 14 de juny eixiran les llistes definitives.

La matrícula es farà del 22 de juny al 5 de juliol de forma presencial a l’escoleta Llorenç Giménez de 9 a 13 hores.

Deixa un comentari