EU-PV Alzira presenta la candidatura per a les eleccions de maig

EU-PV planteja presentar-se a les eleccions en confluència amb altres forces d’esquerra com Podem i Esquerra Republicana. Així ho ha confirmat Ivan Martinez, actual segon tinent alcalde i regidor de  l’àrea de desenvolupament econòmic, que ha estat reelegit com a candidat per a les properes eleccions municipals de maig, per l’assemblea oberta que la formació Esquerra Unida va celebrar el passat divendres 25 de gener.

Martínez s’ha mostrat satisfet per tot el treball dut a terme ambla convocatòria de nous llocs de treball i la municipalització de serveis i ha destacat que esta la llista que es presenta per Esquerra Unida als propers comicis compleix el criteri de paritat i que compta amb un 20% d’integrants menors de 35 anys.

La proposta política d’Esquerra Unida es basa en eixamplar les polítiques de treball, en augmentar la participació ciutadana, treballar per l’educació, en defensar una Alzira feminista i transformar-la en una ciutat més verda i sostenible.

Martínez assegura que EU-PV està mantenint contactes amb altres forces d’Esquerra per sumar esforços de cara  a les pròximes eleccions municipals.

Deixa un comentari