Èxit de participació en l’Encontre Nacional de Joves Confrares el passat cap de setmana

Alzira ha viscut un cap de setmana típic de la Setmana Santa, però en plena tardor. Un èxit de participació segon l’Ajuntament és el balanç que es fa de l’Encontre Nacional de Joves Confrares que  a més acaba amb la bona noticia que una alzirenya presidirà el pròxim encontre que tindrà lloc a Valladolid.

La candidatura de Valladolid ha superat Lorca i per tant la ciutat castellana serà l’organitzadora del VIII Encontre Nacional del JOHC 2020, organisme que passa a estar presidit, durant el pròxim exercici, per la dirigent local Clara Aledón. Un premi a l’ excel·lent organització del VII Encontre que ha tingut lloc a Alzira amb l’Exaltació del Tambor i del Bombo, reconeguda per totes les delegacions i la representació del musical Jesucristo Superstar o una processó que ha comtat amb la participació de 15 confraries .

El regidor de Festes, Xavi Pérez, ha destacat la nombrosa participació i assistència als distintes actes» i sobre tot la «repercussió que ha tingut sobre el comerç local i en especial el sector de l’hostaleria l’arribada de 600 joves procedents de distintes ciutats espanyoles».

Deixa un comentari