Falta de civisme en l’àmbit de deposició de fem

Alzira pateix una mancança de civisme en l’àmbit de la deposició de fem. Esta és la sentència del regidor d’Obres Públiques, Fernando Pascual, en un article d’opinió en què ha manifestat el seu malestar per tots els enderrocs i deixalles que forment cada vegada més, part de la imatge d’Alzira.

Des de la regidoria manifesten que cal treballar per conscienciar la població de la importància de cuidar i gestionar el tema del fem donat que Alzira és una ciutat amb una àmplia possibilitat d’opcions per desfer-se de deixalles.

Un exemple és el servei municipals d’arreplega d’enderrocs o la recollida gratuïta de cartó comercial. A estos s’afegeix en primavera i estiu el d’arreplega de poda domiciliària i residus vegetals.

Fernando Pasqual, demana així que impere el civisme per mantindre neta la nostra ciutat, el que requereix de la col·laboració de totes i tots. I ahí, segons expliquen, queda molt per fer per part de la regidoria per seguir treballant i conscienciar els alzirenys per una ciutat més neta i sostenible.

Des de l’Ajuntament ja s’estan prenent mesures com sancions per evitar que seguisca esta situació.

 

Imatge Riberaexpress

Deixa un comentari