La Barraca enceta les seues festes esta vesprada i finsa l’11 de setembre. Alzira honorarà demà la Mare de Déu del Lluch i presentarà a la dama major Valeria López Mira

Este cap de setmana la Barraca d’Aigües Vives enceta les seues festes en honor a la Mare de Déu d’Aigües Vives. Unes festes que es prolongaran fins al pròxim 11 de setembre i que s’enceten hui divendres amb un tardeo musical a partir de les huit de la vesprada, després hi haurà discomòbil i sopar de pa i porta.
Una de les característiques de les festes a la Barraca és la participació dels distints col•lectius i associacions en l’organització dels actes. De fet el tardeo de hui l’organitza la Penya Valencianista Aigües Vives. Gilles Denans és l’alcalde de la Barraca.
D’altra banda, si l’oratge no ho impedix, l’entitat local menor estrenarà el nou camp de futbol amb un torneig que es disputarà dissabte i diumenge.
A més d’estes activitats, dissabte a les sis hi haurà una jornada de portes obertes al Permabosc i després una nit d’observació de les rates penades. Diumenge a la vesprada a la sala teatre, a les huit es representarà l’obra “La Corporació” de Crit teatre.
I recordem que demà també s’enceten a Alzira les festes en honor a la patrona, la Mare de Déu del LLuch amb l’acte d’exaltació de la Mare de Déu i la presentació de les dames. Demà a les huit de la vesprada, el Gran Teatre comptarà amb la presentació de la Dama Major 2023 Valeria López Mira i de les dames. La mantenidora de l’acte serà Andrea Carrió Llorens.

Deixa un comentari