Finalitza el cicle de rutes ambientals “Paratges 2019”

Compartix la notícia

El cicle de rutes ambientals “Paratges 2019” organitzat pel Consorci de la Ribera finalitza este cap de setmana en Corbera i Llombai. Es tracta de dues rutes de dificultat mitjana amb monuments de gran valor històric. Per facilitat la gestió en esta ocasió el servidor servientradas estarà obert també dissabte i diumenge.

El dissabte és el torn de la ruta pel paratge natural del Tello de Llombai que eixirà a les 10 de la porta de l’Ajuntament i finalitzarà a la 13:30 amb la tornada al poble. És una caminada de 8 quilòmetres i mig i dificultat mitja. Mentre que  diumenge es farà la visita al paratge natural de Les Fontanelles de Corbera que eixirà a les 10 també de la plaça de l’Ajuntament i també finalitzarà a la 13:30. En este cas, es tracta d’una ruta de 3km de dificultat mitja. 

Recordem que la participació en la activitat és limitada per la qual cosa, cal reservar la plaça amb el pagament de 3,50 euros a través de la pàgina web servientradas.com. Per evitar que la gent acudisca a les rutes sense entrada, s’ha decidit que també durant el cap de setmana estiga oberta la inscripció a la pàgina web.

Compartix la notícia

Deixa un comentari