Finalitzen les obres de millora del Casal Jove

El Magatzem de Cucó ha finalitzat les seues obres de millora. Amb la instal·lació de fusta a la façana exterior de l’edifici, s’ha aconseguit reduir el consum d’energia i les emissions de cO2 i s’ha obtingut el grau d’insonorització adequat.

Per a reformar el Casal Jove, es va demanar a les empreses que les seues propostes reduïren un 5% com a mínim la demanda de refrigeració i calefacció. La entitat guanyadora ha desenvolupat una solució que aconsegueix un 15% de reducció respecte el recurs convencional. L’alcalde Diego Gómez en declaracions als Serveis Informatius d’Alzira Ràdio destaca la importància que hi  haja un Casal Jove a la nostra ciutat.

Les reformes s’han dut a terme en el marc del projecte PROMINENT MED, una iniciativa subvencionada per la Comissió Europea de la que participen el Consorci de la Ribera i l’Ajuntament d’Alzira. L’objectiu d’este pla és promocionar la compra pública d’innovació per a millorar la sostenibilitat econòmica i ambiental de la Ribera. Gómez confia que prompte es puguen realitzar activitats en este espai destinades a la gent jove i el públic en general.

Deixa un comentari